Prima pagină > Comertul cu iluzii > Misanii dovedesc că sunt lunatici

Misanii dovedesc că sunt lunatici

Într-un articol pe situl lor oficial, adepții lui Bivolaru descriu metoda de a-l contacta pe ET. Poate nu mă credeți, așa că vă dau cateva citate (link nu dau, îi gasiți și singuri):

– În timpul realizării tehnicii, rugaţi-i pe prietenii noştri extratereştri să răspundă într-un mod care să fie un semn indubitabil al prezenţei lor pe această planetă şi al faptului că noi, că şi civilizaţie, putem comunica cu ei.

Asta a fost așa, de încălzire. Ce urmează e super.

– Percepem în aceste spaţii vaste prezenţa fiinţelor extraterestre benefice, elevate şi a navelor lor spaţiale.

– Conştientizăm că aceste finite sunt conectate la un Consiliu suprem intergalactic, compus din finite extraterestre extrem de elevate spiritual.

Nu pricep ce sunt alea „finite”, expresie repetată chiar (sublinierile imi aparțin), dar să trecem mai departe.

– Urmărim să contactăm atât fiinţele extraterestre percepute, cât şi membrii Consiliului intergalactic. Ne prezentăm şi le transmitem toată iubirea şi prietenia de care suntem capabili. Îi invităm să vină acolo unde noi ne aflăm, cu scopul de a cunoaşte mai mult despre existenţa lor, şi de a contribui şi în felul acesta la crearea unei civilizaţii spirituale pe planeta Pământ.

– Le rugăm pe fiinţele extraterestre să se manifeste pentru noi în orice mod care este potrivit şi care conferă siguranţă, atât lor cât şi participanţilor din grupul nostru.

– Le arătăm mental unde ne aflăm (că şi cum am face “zoom”: galaxia Calea Lactee, sistemul nostru solar, Pământul – a treia planetă de la Soarele nostru, continentul pe care suntem, ţara şi poziţia ei pe continent (gen: România, în partea de sud-est, pe ţărmul Mării Negre), oraşul şi poziţia lui geografică în ţară, zona din oraş, strada, casa etc – cu cât mai multe detalii vizuale).

Asta cu zoom-ul e super tare. Eu mă întreb câți dintre aiuriți știu pe unde se află sistemul nostru solar în galaxie. Altfel, din cauza zoom-ului neclar, săracii extratereștri n-or să știe unde să vină. Și, de parcă nu ar fi fost suficientă confuzie deja, îi mai pune să vizualizeze și localitatea/localitățile din care „meditează”.

Frumos, nu? Dar ce, credeti că e simplu? Nuuuu! Nu e deloc, fiți atenți ce materiale sunt necesare:

– Lanterne cu laser
– Detectoare de radar şi câmpuri magnetice
– Camere digitale
– Scaune pliante
– CD player
Pentru întrebări şi relatări, vă rugăm să o contactaţi pe Ileana Ştefănescu la ileana@usyoga.net.

Eu nu pricep o treabă, totuși. Dacă ET e ființă eterică, ce rol au navele cosmice? Astea (navele) sunt tot eterice? Și dacă tot așteaptă lumea „translația”, or să pună și de o sinucidere în masă?

– Puteţi folosi detectoare de radar cu baterie, şi de asemeni detectoare de câmpuri magnetice, care pot semnala uşor prezenta eterică a ET, şi se pot manifesta chiar interactiv.

– Dacă faceţi poze – folosiţi trepied şi expunere lungă gen 30 sec, fără flash.

– La locul unde se face contactul nu se vor folosi nici un fel de surse de lumină – gen faruri, lanterne, flash-uri etc (acestea scad senzitivitatea ochiului pt aproape 30 de minute)

– Pentru a percepe mai uşor manifestările eterice realizăm defocalizarea privirii.

– În timpul tehnicii se pot alterna perioadele în care privim cerul cu perioade de meditaţie, sau diverse tehnici spirituale (gen rugăciuni pt planeta pământ, binecuvântări sau orice altceva ne simţim inspiraţi să facem).

– La plecare mulţumim fiinţelor extraterestre.

Mulțumim și noi. Ne-am tăvălit de râs.

Reclame
 1. Gunnar
  15 octombrie 2010 la 12:22 am

  Saracii misani. De atat de mult timp sunt dusi de nas. Mereu apare cate ceva, asteroizi, cutremure, razboaie etc. acum au mai venit si E.T. E multe astea cu care se bat ei. Daca nu e nimic din cele enumerate … e mereu francmasonii cei rai cu campania din presa pe ei. Astia cand mai au timp de yoga?

  • 15 octombrie 2010 la 12:56 am

   Misanii sunt fu**ti din toate pozitiile de Bivolaru. Sunt intr-o situatie similara lui Moise de mai jos:

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: